torsdag 7. mars 2013

4 SA DU???????

Fredag 1 mars fikk vi vårt livs STØRSTE sjokk!!!

Vi dro inn på det lokale sykehuset å skulle på ordinær ultralyd for å hilse på lille(bror eller søster) i magen.

Hu som skal ta ultralyden kjenner på magen min å ber meg legge meg ned,omtrent før hu setter ned UL apperatet på magen min sier hu "her er det flere" og der som perler på snor ser vi 1...2...3 hoder på rekke og rad!!! WWWWWÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!!!!!!!!!!!

De måler og styrer i ca 40 min,finner ut at alt er bra,ringer noen kollegaer for å finne ut hva de skal gjøre videre...da kommer det 2 ansatte til opp å skal se litt nøyere på babisene også driver hu ene å roter å ordner så fælt med ul apperatet på nedsiden av den ene babyen,så vi begynner å bli litt bekymra for at noe er galt med den ene babyen..men neida det er det ikke...det er nemlig sånn at hu finner ENDA EN BABY!!!!!

Så jadda,FIRLINGER bor det inni magen min!!!!!!

Mandag 4 mars var vi på ekstra UL på Rikshospitalet og der bekrefta de at det var 4,og at alt ser veldig bra ut med alle 4 og at jeg er 18+3 uker på vei!!!!!!!!!!!!

Vi har grått,ledd og hatt antagelig alt annet av følelser siden vi fikk vite om dette.Nå har dette hatt tid til å synke litt inn og det er en del som begynner å gå opp for oss.Risikoer i forhold til min graviditet og babyene er det overhengende som opptar oss.Men alt det praktiske som skal på plass,det er ganske skremmende alt det å.Det er greit at vi ikke skal henge oss opp i det økonomiske,praktiske osv... Alt dette vil jo sikkert ordne seg,men det er en del av dette som hadde vært greit å få på plass om ikke så altfor lang tid det heller.Hvis alt går bra så kommer jo disse babyene på forsommeren en gang og tida dit går antagelig rimelig fort!

Jeg har foreløpig vært i kontakt med en god del leverandører og bedrifter som jeg håper at kan hjelpe oss en del.Men foreløpig er det bare noen få som har sagt at de er villig til å hjelpe oss.Krysser jo fingra for at det er flere som kommer på banen etterhvert :) Kontakt med kommunen og Nav er også opprettet så håper å få til et bra samarbeid med de videre!

Dette var en liten start på min vei mot livet som 5 barnsmor.

Bare kom med spørsmål om det er noe dere lurer på,jeg skal prøve å svare på alle.


13 kommentarer:

 1. Må ha vert litt av et sjokk for dere!!
  Også plutselig så kort tid før de kanskje bestemmer seg for å komme!! Gleder meg til å følge deg!!:)

  Og LYKKE til med graviditeten!:)

  Klem purpleflower ;)

  SvarSlett
 2. Lykke til med graviditeten:-)

  lindaløvehjerte

  SvarSlett
 3. Har bokmerket bloggen :).. Og gleder meg til å følge deg gjennom svangerskapet og det du ønsker å dele :)..

  Gratulere med 4linger :)

  ØnskeBaby

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å følge med på bloggen din :)

  SvarSlett
 5. Takk for koselige kommentarer :)

  SvarSlett
 6. blir spennede å følge deg og dine:) masse lykke til :)
  -ina

  SvarSlett
 7. Dette blir spennede å følge! Gratulerer så masse!!! :D Å Lykke til

  SvarSlett
 8. Høres kjent ut;) Fin blogg, skal følge med. Lykke, lykke til, og gratulerer så mye igjen:)

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye! Heftig! Men fantastisk priviligert ♥ hilsen ei som bare skulle ha en til, og var så heldig å få tvillinger :)

  SvarSlett
 10. kom de til på egenhånd? Gratulerer :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer så masse. Vet ikke helt hvordan jeg ville taklet det og få vite det var FIRE stykker. Jeg hadde nok med at det ble to. :) Vet dere noe om kjønn og om det er eneggede eller toeggede,eller flereggede ??... eller i ditt tilfelle så kan det jo være alt. LYKKE TIL <3 <3

  SvarSlett
 12. Gratuler <3<3<3<3 med fire små <3 har selv trillinger følte jeg var en 4 mans bolig med den store magen jeg hadde :) lykke til

  SvarSlett
 13. Åå så fantastisk !:) Gratulerer så uendelig mye !
  Det blir jobb, men tenk den gleden de får av hverandre :)
  Masse masse lykke til !:)

  SvarSlett