lørdag 16. mars 2013

Bryllupsdag og et magebilde uke 20.For 3 år siden i dag sto herr og fru Sju på ei strand i Thailand og giftet seg <3 Lille "sjefen" var fortsatt en hemmelighet i magen min som bare hu selv visste om <3 Det har vært 3 fine,litt slitsomme,men mest av alt koselige år. Jeg er veldig veldig gla i herr Sju og "sjefen" og ville ikke hatt en annen hverdag enn vår.
Herr Sju sto opp sammen med "sjefen" på morran og de lagde frokost til oss sammen,så kom "sjefen" å ropte at mamma måtte stå opp å spise mat;) Etter frokost fikk jeg en gave av herr Sju,han har vært så snill å kjøpt en Ipad til meg ;) JIIIIIIPPPPPPIIIIIII!!!! Da kan jeg ha med meg den på sykehuset når jeg blir lagt inn om ikke så altfor lenge.Jeg har ikke kjøpt noe til han(for jeg har nesten ikke vært utenfor huset de siste dagene),men han får få noe en annen gang ;) Det er jo mye som kan bestilles på nettet ;)

(bildet er fra google).


Som dere ser,begynner magen å bli ganske mye større,bare fra uke til uke.
Her er et bilde fra i går altså uke 20:

Det blei ikke så langt innlegg i dag,men "sjefen" står ved siden av her å maser om å få se på Pat,altså Postmann Pat,på datan,så da får jeg sette på den for henne!

God helg alle sammen ;)

2 kommentarer:

  1. Nydelig mage ! Så den vokser :D
    Kordan går det med deg? Holder du motet oppe? Stresser du med antallet osv, eller klarer du å glede deg mest? Tenker på deg :)

    SvarSlett
  2. Hei hei ;) Jepp,magen vokser fort nå ;) Nå klarer jeg stort sett å bare fokusere på det positive ;) jeg har så masse positive,hjelpsomme folk i livet mitt,så jeg er sikker på at dette skal gå veldig bra ;) Det er koselig at folk tenker på meg :)

    SvarSlett