mandag 11. mars 2013

Magebilder og litt annet skriblerier.

Det er jo noen av dere som har villet se bilder fra ultralyden og også magebilder. Vel her kommer det noen :

Uke 18(rett etter vi kom hjem fra UL der vi hadde funnet ut at det var 4 inni der).
Jepp 4 stk!!

Her er 3 av de på samme bilde(det er hodene dere ser).Fikk ikke alle på et bilde,for de er blitt ganske så store,så de tar igrunn litt plass i magen og det gjør det vanskelig å få med alle på en gang.


Uke 18+3
t
Uke 19

Ja det blei de første bildene dere får se ;) regner med det kommer flere etterhvert :)

Lørdag var vi å så på bil,vi hadde tenkt å se på en Volkswagen caravelle,men det viser seg at for vår del er det bedre med en Volkswagen Multivan,billigste versjon koster ny 590 000,- og det har igrunn vi langt fra råd til så vi får bare håpe det er noen brukte der ute et sted som det er mulig å få kjøpt!

Vi har vært i kontakt med noen flere barneutstyrsbutikker,men syns ikke de har gitt oss et bra nok tilbud,så jeg får mase på de å se om de kan strekke seg enda litt lenger!
Ellers er det noen andre firmaer som har sagt de gjerne vil hjelpe oss,og det setter jeg stor pris på!

I helga var "sjefen" hos mimmi og beste hun sov der fra fredag-søndag så vi fikk vært ute å gjort litt og vært hjemme å slappet av.Stakkars "sjefen" blei sjuk med feber på lørdag og var ganske varm lørdag og søndag,men eller i fin form.I dag har hu vært høyt og lavt og feberfri så i morra er det tilbake i bhg igjen ;)

Hvis dere der ute lurer på om dere skal være med i barselgruppe eller ei,så sier jeg bare : DET BURDE DERE BLI MED PÅ!!!Jeg er så heldig at jeg har blitt veldig god venninne med 3 av de jeg var på gruppe med og på lørdag var vi på jentekveld hos hu ene av de. Det er så koselig å komme seg litt ut,i tillegg har hu akkurat fått en liten søt baby,som var 1 uke gammel på lørdag.Det var så herlig å kose med lille skjønne baby T ;) Takk for en koselig kveld jenter ;)

I dag har herr Sju vært hjemme med sykt barn.for jeg orka ikke ha "sjefen" hjemme alene hele dagen.På morran ringte de fra Rikshospitalet å ville ha oss inn til ny kontroll til uka,altså uka før påske.De sa også at de antagelig vil legge meg inn fra uke 22,det blir uka etter påske.Dette er for å forhindre ekstrem prematur fødsel,så det er nok det beste for både babisene og meg.Det er jo det tryggeste stedet for oss å være,men jeg kjenner det er tøft i forhold til å skulle dra fra "sjefen" så lenge.Noe som resulterte i et lite sammenbrudd med masse tårer og snørr under middagen i dag :( Men det er jo en del følelser inni bildet her,så ikke rart det kommer noen tårer i ny og ne...

Det var litt oppdateringer fra oss de siste dagene :) Nå skal jeg slappe av og lese Unni Lindell sin nye bok Djevelkysset resten av kvelden før det er natta.Jeg elsker å lese bøker og det har jeg jo god tid til for tida ;) I morra er det strikke kveld med spøtajentene,noe jeg alltid gleder meg til,dessverre kan dette bli siste gangen jeg får vært med på ganske lenge ;) Ha en fin kveld alle sammen.


3 kommentarer:

 1. Nydelig magehus <3

  SvarSlett
 2. Så fin:)
  Et kort spørsmål hvis du vil svare. Har dere fått hjelp til graviditeten, eller har dere klart å få til de fire helt selv?:)

  SvarSlett
 3. For en aldeles nydelig mage !!:) Blir så spennande å følge deg!

  Håper dere finner bil, og får godt tilbud fra barneutstyrbutikker !!:)

  SvarSlett