onsdag 13. mars 2013

Stakkars lille "sjefen" er syk igjen.Huff a meg,våknet av at lille varmeovnen min lå helt helt inntil mamman sin og små sutra og var lei seg :( Stakkars lille "sjefen" er syk igjen..feber nå også,virker ikke som det er noe annet galt med henne da.Prøver å spørre om hu har vondt noen steder,da sier hun ja og peker på kneet sitt,neste gang på haka,så på halsen og plutselig er det magen! Jaja spørs om det ikke er en liten sliten hypokonder med vondt overalt som ligger på sofan ved siden av meg ;) Hu har ikke mye feber,bare 38,8 så det er jo ihvertfall ikke noe skikkelig alvorlig,bare litt sånn "hjemme fra bhg å kose fordi jeg er litt syk syken". Jeg prøvde forresten å legge meg ved siden av henne på sofan i stad å kose litt med henne,men hu sa bare "mamma passe seg".Trur hu syns mamma og firlingane tar litt mye plass på sofan ;) Så nå ligger hu som ikke er lenger enn ca 90 cm å koser seg på 3 seter sofan og ser på drømmehagen,mens vi 5 andre ligger her på 2 setern ;) hehe sånn er det å være mamma <3
I går var jeg på strikkekveld med de herlige spøtajentene. Det er alltid veldig koselig og hu vi var hos hadde lagd god mat og creme brulee til dessert.Det var veldig godt,også fikk vi strikka litt og skravla masse,akkurat sånn som vi pleier :) Jeg kommer nok til å savne disse venninne kveldene masse når jeg blir liggende på sykehuset,men satser på å få litt besøk ;) I kveld kommer "de fantastiske fire" på besøk så da blir det mer skravling å kos.Jeg er jo blitt skikkelig flyfille på mine gravide dager ;) Må jo rekke mest mulig kosekvelder nå for plutselig blir det vanskelig å få til ;) 


Ellers har vi fått ny time på Riksen til uka,på onsdag(20 mars).Så da skal vi inn å hilse på de 4 små babisene igjen :) Det gleder vi oss masse til.

Vi har også fått veldig positivt og koselig svar fra en av de store barneutstyrsbutikkene,skal komme tilbake til  dette etterhvert :) så det er bare til å følge med videre ;)


Takk for alle koselige kommentarer,jeg hadde egentlig tenkt til å skrive om historien vår og graviditeten så langt her i dag,men nå når "sjefen" er hjemme å ikke i form så får jeg ta meg litt av henne å prøve å få sniki meg opp i sofaen å kose litt med henne ;) Så derfor får jeg skrive om historie og graviditet seinere en gang. Ha en fin dag alle sammen ;)
P.S alle bildene i denne teksten er hentet fra Google.


4 kommentarer:

 1. hei :)
  Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre! :D
  Du virker som ei veldig sterk jente! :)
  Ha en fin dag med den syke jenta di :)

  -Kristina

  SvarSlett
 2. Hei, kan du skrive litt om svangerkapet så langt? Hadde dere noen mistanker om flerlinger før ul? Har dere flerlinger innen familien?? Og hva har dere "krav" på av hjelp og støtte fra f.eks kommune? Og hvilken oppfølging frå fu fremover? Må du legges inn på sykehus ettersom dette er et risikosvangerskap? Blir det keisersnitt ettersom det er flirlinger? Lurer på alt, jeg!! Synes dette er så fascinerende flott!!! Gratulerer nok en gang og masse lykke til!!!

  SvarSlett
 3. Hei, skulle vilja komma i kontakt med dig. Kan du maila dina uppgifter till mig? erica.magnergard@familieprat.no
  Tack på förhand!
  Erica

  SvarSlett
 4. Alltid trasig med sjuke barn :( Men det er og så herlig når de er så kosete! Min sønn på tre, Liam, er og sånn som du beskriver, har som oftest litt vondt over alt når han er sjuk..Hehe...

  Tenk så fantastisk !! 4 små og en "Littstor" baby :D Amazing !

  SvarSlett